Bejelentés


PROJEKT ÉS INTÉZMÉNY CONTROLL KF Szakmai átvilágítás megoldást hoz vitákban!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.Hírek
Biztosított ingatlanok kárai és jogvitái!

Tűzkár, vízkár, szélkár, a vagyonbiztosítást próbára tevő károk! Szélsőséges időjárás növeli a károkat a lakossági ingatlanoknál! A károsult számára a független, profi és megbízható költségismeret, az újraépítés költségeinek ismerete a legfontosabb tárgyalási alap. Ebben nyújt irodánk képzett és bírósági perek előtt, bírósági perek közben is számos esetben helyszíni szemlét és költségszakértői szakvéleményeket a megbízóink számára!

tovább >>


Ősszel a kivitelezők hibái előtűnnek!

Figyelem! Nyaralók, családi házak épületein elvégzett kivitelezői hibák ősszel, esőzések, szélviharok során kiderülnek! Ne várjon! Hibák esetén keresse irodánkat!

tovább >>


Üzleti és gazdasági jogviták gyakoriak

Vállalkozások világában az üzleti vita, a nem megfelelő érdekek jelen vannak. Forduljon bátran irodánkhoz és szakmai team munkájával a bírósági per elkerülhető!

tovább >>


Társasházak jogvitáiban a szakértői munka lényeges!

Társasházakban a társasházi közgyűlés a meghatározó. Igényelje a vitás műszaki és jogi kérdésekben szakembereink munkáját! Előzzük meg a drága bírósági pereket!

tovább >>


Állami szerepvállalás merre változik?

Az állami szerepvállalás újraértelmezésére, erősítésére van szükség, ez a gyakorlat már több európai országban jelen van - mondta Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter a 48. Közgazdász-vándorgyűlésen, Szegeden. Mint hangsúlyozta, a pénzügyi és gazdasági világválság miatt szükségessé vált gazdaságélénkítő programok több európai országban példátlan mértékű állami beavatkozáshoz vezettek, egyebek között Franciaországban és Németországban is. E példák alapján megfontolt piacvédő intézkedésekre van szükség Magyarországon is - mondta a tárcavezető Az új kormány az állami befolyás erősítését látja megoldásnak a korábbi fiskális politikának alárendelt privatizációs gyakorlattal szemben: a koncentrált állami vagyonkezelést, erőforrás- és fejlesztéspolitikát, egységes irányvonalakat kijelölve - magyarázta Fellegi Tamás. A miniszter ugyanakkor hangsúlyozta, nincs szó arról, hogy az új magyar kabinet "államvezérelt gazdaság" bevezetésére törekedne, csupán az eddiginél nagyobb állami szerepvállalást valósít meg, a gazdasági folyamatok kiegyensúlyozása, a versenyképesség visszaállítása és a lakossági életszínvonal növekedése érdekében. A kormány nem versenyellenes - mutatott rá Fellegi Tamás. Feladata az, hogy a piaci torzításokat korrigálja és a megfelelő kereteket kiépítése. "Meggyőződésünk ugyanis, hogy a piac és az állam fejlődése együtt kell, hogy megtörténjen" - mondta előadásában. Kármán András adó és pénzügyi szabályozásért felelős államtitkár előadásában kiemelte: a gazdasági világválság után felértékelődött a belföldi megtakarítások szerepe, legyen szó lakossági megtakarításról, vagy a költségvetés pozíciójáról. Minél nagyobb mértékben támaszkodhatnak a vállalatok ezekre a belső megtakarításokra, annál nagyobb vállalati beruházási aktivitásra számíthatunk, és annál nagyobb lesz a magyar gazdaság növekedési képessége" - mondta. Azt is látni kell - tette hozzá -, hogy a külső és belső adósság problémáját, csupán kiegyensúlyozott költségvetési politikával nem lehet megoldani, dinamikusan növekvő gazdaságra van szükség, ehhez szükség van a versenyképesség erősítésére. A kormány eddig bejelentett intézkedéseinek többsége ebbe az irányba mutat - zárta gondolatmenetét az államtitkár. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) elnöke, Szász Károly egyebek között a jövő év első felében esedékes soros magyar EU-elnökséggel kapcsolatos feladatokról beszélt. A szegedi Hunguest Hotel Forrásban szombaton zárult háromnapos tanácskozás két plenáris és hat szekcióülésén hatvan előadást hallgathattak meg a résztvevők.(MTI)
Helyszíni szemlék, költségszakértői szakvélemények tűz és más károknál

 

 

Ahol emberek élnek, ingatlanok és közművek vannak - ott előfordulnak káresetek, családok egész sorsát befolyásolva.

 

Hirtelen esőzés, kisebb földrengés, vagy építkezés a szomszédban, tűz és más okok az ingatlanban, családi vagyonban kárt okozhatnak. Erre számos káreset ad igazolást.

 

 

 

Egyes statisztikák igen magasra teszik az elektromosság okozta tüzek arányát.

 

Tűzkár, vízkár, szélkár, a vagyonbiztosítást próbára tevő károk! Szélsőséges időjárás növeli a károkat a lakossági ingatlanoknál!

 

 

 

A károsult számára a független, profi és megbízható költségismeret, az újraépítés költségeinek ismerete a legfontosabb tárgyalási alap.

 

 

Ebben nyújt irodánk képzett és bírósági perek előtt, bírósági perek közben is számos esetben helyszíni szemlét és költségszakértői szakvéleményeket a megbízóink számára!

Széles körben lakossági ingatlan referenciák, közműépítési és vállalkozási telep költségszakértői referenciák  cca. 20 év szakmai munka eredményeképpen.

 

 

 

 

 

 

Megbízható szakértelemmel vállalt szakértői team elkötelezettségünk a bírósági perek kiváltása, jogi ügyek peren kívüli lezárása (ADR) az épületek jogvitáiban, épületkárok ügyeiben!

 

 


Ahol lényeges a költségszakértői szemle és pártatlan, független szakértelem:

 

- Kár bekövetkezésének időpontjában újraépítési költség ismerete, szakvélemény készítése!

 

-  Vitatott biztosítási összeg leégett, összedőlt, részben rongálódott épületeknél (újra-előállítási költségek szakvéleményezése)

 

- Jogvitákban referencia költségszakértői szakvélemény készítése+helyszíni szemle

 

- Bontás körüli értékek meghatározása, beszámítása károsult épületeknél!

 

- Biztosítás mellett többletkárok harmadik féllel szembeni eseteiben költségszakértői szakvélemények!


 


 

 

 

Szakértői stábunk mellett a jogviták rendezésében szükség szerint, tapasztalt gazdasági-igazságügyi mediátorok, más területek szakértői és ügyvédek szakmai partnerként vesznek részt.

 

 

Vagyonbiztosítás és azzal kapcsolatos károkban, vitarendezésben egyes szakmai résztvevőink nagy piaci gyakorlattal vállalják az Önök megbízásait!

 

 

 

 

 

 

Felhívjuk leendő megbízóink figyelmét, hogy az új Ptk. változtatott a szerződésszegés kárainak szabályain!

 

 

 

 Üzenetküldés
Ügyfeleink saját ügyekkel tudnak bejelentkezni, természetesen a bírósági perekben is gyakran van alternatíva, jobb megoldás! Kérjük jegyezze meg ügyfélszámunkat:06-706-599-327 e-mail: gazdasagi.ugyek@index.hu

E-mail címed:
Szöveg:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!