Bejelentés


PROJEKT ÉS INTÉZMÉNY CONTROLL KF Szakmai átvilágítás megoldást hoz vitákban!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.

Jogi intézmény és beruházás átvilágítás - álláspont kidolgozás szakértői munkák

 

Tisztelt Érdeklődő! Tisztelt jogvita előtt álló döntéshozó! Tisztelt leendő ügyfelünk!

 

 

Ön feltehetően fontosnak tartja, hogy valamely az Ön számára kiemelten fontos beruházás, projekt, pályázat, építkezés, társasház, intézmény nehezen áttekinthető ügyében hasznos és átfogó képet szerezzen!

 

Vidéken présházak, nyaralók, családi házak felújítása, kibővítése, tető átépítése a megrendelő családok számára rendkívüli mértékű kiadást jelent.

 

 

Cégünk a perben álló cégek, lakossági ügyfelek független, szakmai partnereként a projektek, beruházások, kivitelezői teljesítések részleges (csak kizárólag jogi,-műszaki,-költség vetülettel), vagy átfogó kontrollját végzi el a egyezségi döntéshozatal elősegítése érdekében.

 

Leggyakrabban megformált igény az érdeklődők részéről, az álláspont egyértelműsítést szolgáló szakértői költségszakvélemény!(Itt közösségi oldalon.)

(Rejtett hibák helyreállítása költségei, elvégzett munkák optimális költségei, felújítások reális anyag és munka költségszakértése stb.)

 


 

 

Bírósági perek előtt - már megindított bírósági perek közben!


I. Előzetes és kontroll jellegű építésügyi költségszakértői, jogi és kodifikációs, gazdasági igazságügyi szakértői szakvéleményekkel, a döntés előkészítés folyamatát erősítjük a felelősebb döntések támogatásának szándékával.

 

Vitatott kivitelezések,cégteljesítések átvilágítása  kiterjedt szakértői háttérre támaszkodva, belső és külső szakemberek bevonásával foglalkozunk intézmények, projektek szervezeti felépítésének vizsgálatával, működésének adott szakmai-, gazdasági-, műszaki,- jogi átvilágításával, a működési rendszer értékelésével, a célszerűbb működéshez szükséges javaslatok,megtételével.

 

Álláspont megerősítő/kiegészítő felmérés és költségszakértői szakvélemény - elvégzendő felújítások, rejtett hibák helyreállítása, utólagos kivitelezési módosítások ügyeiben.

 

 

II. Lakossági igények kielégítésére egyszerűsített szolgáltatásokkal a társasházak, lakásszövetkezetek, közösségi létesítmények, üdülőszövetkezetek átvilágítását, a lakossági körben végzett építési beruházások, kivitelezések független szakmai véleményezését, átvilágítását biztosítjuk!

 

Közös tulajdonú ingatlanokban egyik, vagy másik fél által elvégzett felújítás, ráfordítás költségszakértése, megbízható módon. Európában dolgozók számára örökségek, közös ingatlanok jogviták esetén megelőző költségszakértői szakvéleményezése.

 

Számla nélküli munkák szakértői szakvéleményei új építések, bővítések jogeseteiben.


 

Előzetes konzultáció egyeztetés:06-706-599-327 (10h-18h)

 

E-mail:  gazdasagi.ugyek@index.hu

 


 

 

Leggyakrabban érkező megrendelések, igények magánszemélyek részéről: Lakossági ügyfélkör:

 

- Magánszemélyek és gazdasági társaságok közötti jogviták rendezésének előkészítése, lebonyolítása.Elvégzett egyéni vállalkozói építési munkák értékének vitái. (alvállalkozások stb.)


 

- Kft, RT, Bt üzleti-gazdasági jogvita, bírósági per előtti üzletrész, ingatlan felújítások átvilágítása.


 

- Társasházi közös képviselet pénzügyi évének, műszaki beruházásainak,

kivitelezéseinek átvilágítása.


 

- Kivitelező vállalkozó elszámoltatása pénzügyi-jogi - gazdasági szempontból bírósági pereskedés előtt.


 

- Egyedi kivitelezések szakmai átvilágítása új építésű ingatlanoknál: vevői megrendelések.


 

- Közös tulajdon megszüntetése per előtt, vagyonmegosztások részeként cégvagyon és ingatlanvagyon átvilágítása egyedi megrendelések.


 

- Volt cégtulajdonosok (gyakran családtagok között) közötti üzleti-gazdasági jogviták hivatalos rendezése, profi egyezségi szakértőkkel.


 

- Családi csődvédelem területén előzetes szaktanácsadói és magáncsőd szakértői mérlegelés, útmutatás.


 
Üzenetküldés
Ügyfeleink a döntéshozók, megrendelő-beruházók mellett természetesen a bírósági perekben a beruházásokban, intézményfejlesztésekben, pályázatokban károsult felek! Kérjük jegyezze meg ügyfélszámunkat:06-706-599-327 e-mail: gazdasagi.ugyek@index.hu

E-mail címed:
Szöveg:Keresés a honlaponHírek
Biztosított ingatlanok kárai és jogvitái!

Tűzkár, vízkár, szélkár, a vagyonbiztosítást próbára tevő károk! Szélsőséges időjárás növeli a károkat a lakossági ingatlanoknál! A károsult számára a független, profi és megbízható költségismeret, az újraépítés költségeinek ismerete a legfontosabb tárgyalási alap. Ebben nyújt irodánk képzett és bírósági perek előtt, bírósági perek közben is számos esetben helyszíni szemlét és költségszakértői szakvéleményeket a megbízóink számára!

tovább >>


Ősszel a kivitelezők hibái előtűnnek!

Figyelem! Nyaralók, családi házak épületein elvégzett kivitelezői hibák ősszel, esőzések, szélviharok során kiderülnek! Ne várjon! Hibák esetén keresse irodánkat!

tovább >>


Üzleti és gazdasági jogviták gyakoriak

Vállalkozások világában az üzleti vita, a nem megfelelő érdekek jelen vannak. Forduljon bátran irodánkhoz és szakmai team munkájával a bírósági per elkerülhető!

tovább >>


Társasházak jogvitáiban a szakértői munka lényeges!

Társasházakban a társasházi közgyűlés a meghatározó. Igényelje a vitás műszaki és jogi kérdésekben szakembereink munkáját! Előzzük meg a drága bírósági pereket!

tovább >>


Állami szerepvállalás merre változik?

Az állami szerepvállalás újraértelmezésére, erősítésére van szükség, ez a gyakorlat már több európai országban jelen van - mondta Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter a 48. Közgazdász-vándorgyűlésen, Szegeden. Mint hangsúlyozta, a pénzügyi és gazdasági világválság miatt szükségessé vált gazdaságélénkítő programok több európai országban példátlan mértékű állami beavatkozáshoz vezettek, egyebek között Franciaországban és Németországban is. E példák alapján megfontolt piacvédő intézkedésekre van szükség Magyarországon is - mondta a tárcavezető Az új kormány az állami befolyás erősítését látja megoldásnak a korábbi fiskális politikának alárendelt privatizációs gyakorlattal szemben: a koncentrált állami vagyonkezelést, erőforrás- és fejlesztéspolitikát, egységes irányvonalakat kijelölve - magyarázta Fellegi Tamás. A miniszter ugyanakkor hangsúlyozta, nincs szó arról, hogy az új magyar kabinet "államvezérelt gazdaság" bevezetésére törekedne, csupán az eddiginél nagyobb állami szerepvállalást valósít meg, a gazdasági folyamatok kiegyensúlyozása, a versenyképesség visszaállítása és a lakossági életszínvonal növekedése érdekében. A kormány nem versenyellenes - mutatott rá Fellegi Tamás. Feladata az, hogy a piaci torzításokat korrigálja és a megfelelő kereteket kiépítése. "Meggyőződésünk ugyanis, hogy a piac és az állam fejlődése együtt kell, hogy megtörténjen" - mondta előadásában. Kármán András adó és pénzügyi szabályozásért felelős államtitkár előadásában kiemelte: a gazdasági világválság után felértékelődött a belföldi megtakarítások szerepe, legyen szó lakossági megtakarításról, vagy a költségvetés pozíciójáról. Minél nagyobb mértékben támaszkodhatnak a vállalatok ezekre a belső megtakarításokra, annál nagyobb vállalati beruházási aktivitásra számíthatunk, és annál nagyobb lesz a magyar gazdaság növekedési képessége" - mondta. Azt is látni kell - tette hozzá -, hogy a külső és belső adósság problémáját, csupán kiegyensúlyozott költségvetési politikával nem lehet megoldani, dinamikusan növekvő gazdaságra van szükség, ehhez szükség van a versenyképesség erősítésére. A kormány eddig bejelentett intézkedéseinek többsége ebbe az irányba mutat - zárta gondolatmenetét az államtitkár. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) elnöke, Szász Károly egyebek között a jövő év első felében esedékes soros magyar EU-elnökséggel kapcsolatos feladatokról beszélt. A szegedi Hunguest Hotel Forrásban szombaton zárult háromnapos tanácskozás két plenáris és hat szekcióülésén hatvan előadást hallgathattak meg a résztvevők.(MTI)


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!