Bejelentés


PROJEKT ÉS INTÉZMÉNY CONTROLL KF Szakmai átvilágítás megoldást hoz vitákban!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Biztosított ingatlanok kárai és jogvitái!

Tűzkár, vízkár, szélkár, a vagyonbiztosítást próbára tevő károk! Szélsőséges időjárás növeli a károkat a lakossági ingatlanoknál! A károsult számára a független, profi és megbízható költségismeret, az újraépítés költségeinek ismerete a legfontosabb tárgyalási alap. Ebben nyújt irodánk képzett és bírósági perek előtt, bírósági perek közben is számos esetben helyszíni szemlét és költségszakértői szakvéleményeket a megbízóink számára!

tovább >>


Ősszel a kivitelezők hibái előtűnnek!

Figyelem! Nyaralók, családi házak épületein elvégzett kivitelezői hibák ősszel, esőzések, szélviharok során kiderülnek! Ne várjon! Hibák esetén keresse irodánkat!

tovább >>


Üzleti és gazdasági jogviták gyakoriak

Vállalkozások világában az üzleti vita, a nem megfelelő érdekek jelen vannak. Forduljon bátran irodánkhoz és szakmai team munkájával a bírósági per elkerülhető!

tovább >>


Társasházak jogvitáiban a szakértői munka lényeges!

Társasházakban a társasházi közgyűlés a meghatározó. Igényelje a vitás műszaki és jogi kérdésekben szakembereink munkáját! Előzzük meg a drága bírósági pereket!

tovább >>


Állami szerepvállalás merre változik?

Az állami szerepvállalás újraértelmezésére, erősítésére van szükség, ez a gyakorlat már több európai országban jelen van - mondta Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter a 48. Közgazdász-vándorgyűlésen, Szegeden. Mint hangsúlyozta, a pénzügyi és gazdasági világválság miatt szükségessé vált gazdaságélénkítő programok több európai országban példátlan mértékű állami beavatkozáshoz vezettek, egyebek között Franciaországban és Németországban is. E példák alapján megfontolt piacvédő intézkedésekre van szükség Magyarországon is - mondta a tárcavezető Az új kormány az állami befolyás erősítését látja megoldásnak a korábbi fiskális politikának alárendelt privatizációs gyakorlattal szemben: a koncentrált állami vagyonkezelést, erőforrás- és fejlesztéspolitikát, egységes irányvonalakat kijelölve - magyarázta Fellegi Tamás. A miniszter ugyanakkor hangsúlyozta, nincs szó arról, hogy az új magyar kabinet "államvezérelt gazdaság" bevezetésére törekedne, csupán az eddiginél nagyobb állami szerepvállalást valósít meg, a gazdasági folyamatok kiegyensúlyozása, a versenyképesség visszaállítása és a lakossági életszínvonal növekedése érdekében. A kormány nem versenyellenes - mutatott rá Fellegi Tamás. Feladata az, hogy a piaci torzításokat korrigálja és a megfelelő kereteket kiépítése. "Meggyőződésünk ugyanis, hogy a piac és az állam fejlődése együtt kell, hogy megtörténjen" - mondta előadásában. Kármán András adó és pénzügyi szabályozásért felelős államtitkár előadásában kiemelte: a gazdasági világválság után felértékelődött a belföldi megtakarítások szerepe, legyen szó lakossági megtakarításról, vagy a költségvetés pozíciójáról. Minél nagyobb mértékben támaszkodhatnak a vállalatok ezekre a belső megtakarításokra, annál nagyobb vállalati beruházási aktivitásra számíthatunk, és annál nagyobb lesz a magyar gazdaság növekedési képessége" - mondta. Azt is látni kell - tette hozzá -, hogy a külső és belső adósság problémáját, csupán kiegyensúlyozott költségvetési politikával nem lehet megoldani, dinamikusan növekvő gazdaságra van szükség, ehhez szükség van a versenyképesség erősítésére. A kormány eddig bejelentett intézkedéseinek többsége ebbe az irányba mutat - zárta gondolatmenetét az államtitkár. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) elnöke, Szász Károly egyebek között a jövő év első felében esedékes soros magyar EU-elnökséggel kapcsolatos feladatokról beszélt. A szegedi Hunguest Hotel Forrásban szombaton zárult háromnapos tanácskozás két plenáris és hat szekcióülésén hatvan előadást hallgathattak meg a résztvevők.(MTI)
Szakértői képviselet ellátása KFT taggyűléseken, társasházi közgyűléseken

 

Szolgáltatásaink közé tartozik az előzetes konzultációban áttárgyalt üzletrész tulajdonosok, társasházi tulajdonosok szakértői képviselete meghatalmazással, álláspontjuk képviselete szavazatokkal a döntésekben, határozatokban!

 

Szakértő tárgyilagossága, az álláspont szakértői bemutatása megyőző a jogvitákban!

 

Szakmai és szakértői anyagok megismertetése, ADR gazdasági-üzleti vitarendezés előkészítése.

 

Ne maradjon le a diszkrét és szakszerű szakértői képviselet lehetőségéről! Szakmai kérdésekben (költségek, felújítási kérdések stb.)indítványa velünk nem veszik el úgy, hogy Önnek nem kell személyesen jelen lennie!

 

 

Irodánk kereteiben szakmai kooperációs teamként jogászok – költségszakértők – ügyvédek – pszichológusok – igazságügyi közvetítők - okleveles könyvvizsgáló stb. együtt vesznek részt a megbízások teljesítésében!

 

Díjak a szakértői megbeszélés és meghatalmazással KFT taggyűlésen, társasház közgyűlésén való szakértői álláspont kifejtésére, szükség szerint szavazásra, részvételre vonatkozó feladatok ellenértéke a megbízói szándékok szerint:

 

- KFT jogviták, üzletrész viták rendezése, bírósági perek elkerülése. Előkészítő tárgyalások profi tárgyalásvezető szakértőkkel.

Üzleti- gazdasági vitarendezés Magyarországon belül és határon túl, illetve Európa több tagállamában.

 

 

- Társasház közgyűlésén szakértői képviselet, részvétel vitatott szakmai álláspont kidolgozása. (Épületrészek felújítása átvilágítása stb.)

 

 

Személyes időpont megbeszélése és egyeztetése:

 

Kapcsolat E-mail cím: gazdasagi.ugyek@index.hu

 

Telefon: Műszaki iratokkal megbeszélés előzetesen egyeztetve

 

Hívja a 06-706-599-327! (munkaidőben)

 

Céges weboldal/szakértői weboldal: PROJEKT ÉS INTÉZMÉNY CONTROLL - Megbízható tárgyalásvezetési, külső helyszíni szakértői szolgáltatás

 

 Üzenetküldés
Időben keresse irodánkat! Egyeztessen időpontot és adja le megbízását! Hívja munkaidőben a 06-706-599-327 ügyfélszámot!

E-mail címed:
Szöveg:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!