Bejelentés


PROJEKT ÉS INTÉZMÉNY CONTROLL KF Szakmai átvilágítás megoldást hoz vitákban!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.Hírek
Biztosított ingatlanok kárai és jogvitái!

Tűzkár, vízkár, szélkár, a vagyonbiztosítást próbára tevő károk! Szélsőséges időjárás növeli a károkat a lakossági ingatlanoknál! A károsult számára a független, profi és megbízható költségismeret, az újraépítés költségeinek ismerete a legfontosabb tárgyalási alap. Ebben nyújt irodánk képzett és bírósági perek előtt, bírósági perek közben is számos esetben helyszíni szemlét és költségszakértői szakvéleményeket a megbízóink számára!

tovább >>


Ősszel a kivitelezők hibái előtűnnek!

Figyelem! Nyaralók, családi házak épületein elvégzett kivitelezői hibák ősszel, esőzések, szélviharok során kiderülnek! Ne várjon! Hibák esetén keresse irodánkat!

tovább >>


Üzleti és gazdasági jogviták gyakoriak

Vállalkozások világában az üzleti vita, a nem megfelelő érdekek jelen vannak. Forduljon bátran irodánkhoz és szakmai team munkájával a bírósági per elkerülhető!

tovább >>


Társasházak jogvitáiban a szakértői munka lényeges!

Társasházakban a társasházi közgyűlés a meghatározó. Igényelje a vitás műszaki és jogi kérdésekben szakembereink munkáját! Előzzük meg a drága bírósági pereket!

tovább >>


Állami szerepvállalás merre változik?

Az állami szerepvállalás újraértelmezésére, erősítésére van szükség, ez a gyakorlat már több európai országban jelen van - mondta Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter a 48. Közgazdász-vándorgyűlésen, Szegeden. Mint hangsúlyozta, a pénzügyi és gazdasági világválság miatt szükségessé vált gazdaságélénkítő programok több európai országban példátlan mértékű állami beavatkozáshoz vezettek, egyebek között Franciaországban és Németországban is. E példák alapján megfontolt piacvédő intézkedésekre van szükség Magyarországon is - mondta a tárcavezető Az új kormány az állami befolyás erősítését látja megoldásnak a korábbi fiskális politikának alárendelt privatizációs gyakorlattal szemben: a koncentrált állami vagyonkezelést, erőforrás- és fejlesztéspolitikát, egységes irányvonalakat kijelölve - magyarázta Fellegi Tamás. A miniszter ugyanakkor hangsúlyozta, nincs szó arról, hogy az új magyar kabinet "államvezérelt gazdaság" bevezetésére törekedne, csupán az eddiginél nagyobb állami szerepvállalást valósít meg, a gazdasági folyamatok kiegyensúlyozása, a versenyképesség visszaállítása és a lakossági életszínvonal növekedése érdekében. A kormány nem versenyellenes - mutatott rá Fellegi Tamás. Feladata az, hogy a piaci torzításokat korrigálja és a megfelelő kereteket kiépítése. "Meggyőződésünk ugyanis, hogy a piac és az állam fejlődése együtt kell, hogy megtörténjen" - mondta előadásában. Kármán András adó és pénzügyi szabályozásért felelős államtitkár előadásában kiemelte: a gazdasági világválság után felértékelődött a belföldi megtakarítások szerepe, legyen szó lakossági megtakarításról, vagy a költségvetés pozíciójáról. Minél nagyobb mértékben támaszkodhatnak a vállalatok ezekre a belső megtakarításokra, annál nagyobb vállalati beruházási aktivitásra számíthatunk, és annál nagyobb lesz a magyar gazdaság növekedési képessége" - mondta. Azt is látni kell - tette hozzá -, hogy a külső és belső adósság problémáját, csupán kiegyensúlyozott költségvetési politikával nem lehet megoldani, dinamikusan növekvő gazdaságra van szükség, ehhez szükség van a versenyképesség erősítésére. A kormány eddig bejelentett intézkedéseinek többsége ebbe az irányba mutat - zárta gondolatmenetét az államtitkár. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) elnöke, Szász Károly egyebek között a jövő év első felében esedékes soros magyar EU-elnökséggel kapcsolatos feladatokról beszélt. A szegedi Hunguest Hotel Forrásban szombaton zárult háromnapos tanácskozás két plenáris és hat szekcióülésén hatvan előadást hallgathattak meg a résztvevők.(MTI)
Ingatlanok problémái - Esetek vidéken és Budapesten

 

 

Az ingatlan esetek, vitás ügyek  szakprofilunkhoz igazodóan vidékről és a fővárosból jutnak el irodánkhoz.


 

Problémás ingatlanügy kialakulhat műszaki hibák, műszaki teljesítés hibái, illetve élethelyzeti konfliktusok, vagy jogi hibák, tájékoztatás hibák okaiból.

 

 

 

Szakértők és ingatlanügyek, ingatlan esetek!

 

 

 

Különösen nehéz dolga van a Németországban, vagy Londonban dolgozóknak, külföldön élőknek, mivel az ingatlanügyek és konfliktusaik jellemzően megkésve jelennek meg.

 

Irodánk számukra külön rugalmas és szakszerű vitarendezési szolgáltatással áll rendelkezésükre, időszakonként külföldi helyszíneken is.

 

 

 

 

 

Aktuálisan a viták, konfliktusok, problémák és bírósági ügyek a piaci gyakorlat szerint a következő főbb ügycsoportokban vannak jelen az emberek életében:

 

I. Ingatlan bérlés vitái, ingatlan bérlés hibái.

 

 

II. Ingatlan eladás hibái, esetei. (műszaki hibák, jogi hibák, tájékoztatási hibák)

 

 

III. Ingatlan hibái, építési hibák ügyei, jogesetei.

 

 

IV. Jognyilatkozatok elmulasztása, szerződések megszegése esetei, súlyos vitás ügyei.

 

 

V. Telekvita, földvita, problémás határ és mezsgye kérdések.

 

 

VI. Utólagos építési, felújítási költség vitái, elszámolás esetei.

 

 

VII. Nyaraló és üdülő esetek, jogesetek  vitái.

 

 

VIII. Elhanyagolt és örökölt telkek, házak gondozásának, károsulásának esetei, vitás ügyei.

 

 

IX. Szomszéd esetek, probléma szomszéddal, rossz szomszédok ügyei.

 

 

 

 

 

 

Irodánkhoz jellemzően birtokvédelem vitáival, föld és családi ház esetekkel jelentkeztek Kecskemét, Székesfehérvár, Győr, Kaposvár, Zalaegerszeg, Szekszárd térségeiből, míg inkább szomszéd esetek miatt kerestek bennünket Szombathely, Budapest, Miskolc térségéből.

 

 

 

 

Nagyvárosokban és Balatonnál (Szeged, Győr, Szombathely, Budapest, Balaton és vidéke) az ingatlan eladás hibái, szerződések megszegése esetei szintén ismert, gyakran jelentkező viták.

 

 

 

Kérjük, hogy saját ingatlannal kapcsolatos esetével, vitás ügyével, peres helyzetével megfelelő előkészület és pontos időpont megbeszélése után keressen fel bennünket!

 


 

Saját esetében, saját ügyében rakja össze Önnél lévő levelezéseit, feljegyzéseit, építési és jogi iratait!


Ne felejtse el az első konzultációkor magával hozni ezeket az iratokat!

 

 

 

 

 

 

 

 

Folyamatban lévő megbízásainkat profi jogvitarendezés, bírósági perek lezárása, kiváltása elkötelezettségével végezzük.

 

 

Kérjük adja tovább címünket, elérhetőségünket ismerősének, munkatársainak!

 

 

 

 

 

 Üzenetküldés
Ügyfeleink saját ügyekkel tudnak bejelentkezni, természetesen a bírósági perekben is gyakran van alternatíva, jobb megoldás! Kérjük jegyezze meg ügyfélszámunkat:06-706-599-327 e-mail: gazdasagi.ugyek@index.hu

E-mail címed:
Szöveg:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!