Bejelentés


PROJEKT ÉS INTÉZMÉNY CONTROLL KF Szakmai átvilágítás megoldást hoz vitákban!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Hírek
Biztosított ingatlanok kárai és jogvitái!

Tűzkár, vízkár, szélkár, a vagyonbiztosítást próbára tevő károk! Szélsőséges időjárás növeli a károkat a lakossági ingatlanoknál! A károsult számára a független, profi és megbízható költségismeret, az újraépítés költségeinek ismerete a legfontosabb tárgyalási alap. Ebben nyújt irodánk képzett és bírósági perek előtt, bírósági perek közben is számos esetben helyszíni szemlét és költségszakértői szakvéleményeket a megbízóink számára!

tovább >>


Ősszel a kivitelezők hibái előtűnnek!

Figyelem! Nyaralók, családi házak épületein elvégzett kivitelezői hibák ősszel, esőzések, szélviharok során kiderülnek! Ne várjon! Hibák esetén keresse irodánkat!

tovább >>


Üzleti és gazdasági jogviták gyakoriak

Vállalkozások világában az üzleti vita, a nem megfelelő érdekek jelen vannak. Forduljon bátran irodánkhoz és szakmai team munkájával a bírósági per elkerülhető!

tovább >>


Társasházak jogvitáiban a szakértői munka lényeges!

Társasházakban a társasházi közgyűlés a meghatározó. Igényelje a vitás műszaki és jogi kérdésekben szakembereink munkáját! Előzzük meg a drága bírósági pereket!

tovább >>


Állami szerepvállalás merre változik?

Az állami szerepvállalás újraértelmezésére, erősítésére van szükség, ez a gyakorlat már több európai országban jelen van - mondta Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter a 48. Közgazdász-vándorgyűlésen, Szegeden. Mint hangsúlyozta, a pénzügyi és gazdasági világválság miatt szükségessé vált gazdaságélénkítő programok több európai országban példátlan mértékű állami beavatkozáshoz vezettek, egyebek között Franciaországban és Németországban is. E példák alapján megfontolt piacvédő intézkedésekre van szükség Magyarországon is - mondta a tárcavezető Az új kormány az állami befolyás erősítését látja megoldásnak a korábbi fiskális politikának alárendelt privatizációs gyakorlattal szemben: a koncentrált állami vagyonkezelést, erőforrás- és fejlesztéspolitikát, egységes irányvonalakat kijelölve - magyarázta Fellegi Tamás. A miniszter ugyanakkor hangsúlyozta, nincs szó arról, hogy az új magyar kabinet "államvezérelt gazdaság" bevezetésére törekedne, csupán az eddiginél nagyobb állami szerepvállalást valósít meg, a gazdasági folyamatok kiegyensúlyozása, a versenyképesség visszaállítása és a lakossági életszínvonal növekedése érdekében. A kormány nem versenyellenes - mutatott rá Fellegi Tamás. Feladata az, hogy a piaci torzításokat korrigálja és a megfelelő kereteket kiépítése. "Meggyőződésünk ugyanis, hogy a piac és az állam fejlődése együtt kell, hogy megtörténjen" - mondta előadásában. Kármán András adó és pénzügyi szabályozásért felelős államtitkár előadásában kiemelte: a gazdasági világválság után felértékelődött a belföldi megtakarítások szerepe, legyen szó lakossági megtakarításról, vagy a költségvetés pozíciójáról. Minél nagyobb mértékben támaszkodhatnak a vállalatok ezekre a belső megtakarításokra, annál nagyobb vállalati beruházási aktivitásra számíthatunk, és annál nagyobb lesz a magyar gazdaság növekedési képessége" - mondta. Azt is látni kell - tette hozzá -, hogy a külső és belső adósság problémáját, csupán kiegyensúlyozott költségvetési politikával nem lehet megoldani, dinamikusan növekvő gazdaságra van szükség, ehhez szükség van a versenyképesség erősítésére. A kormány eddig bejelentett intézkedéseinek többsége ebbe az irányba mutat - zárta gondolatmenetét az államtitkár. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) elnöke, Szász Károly egyebek között a jövő év első felében esedékes soros magyar EU-elnökséggel kapcsolatos feladatokról beszélt. A szegedi Hunguest Hotel Forrásban szombaton zárult háromnapos tanácskozás két plenáris és hat szekcióülésén hatvan előadást hallgathattak meg a résztvevők.(MTI)
Megbízások elfogadása Magyarországon és a határontúlon

Szolgáltatásaink elvégzését Magyarországon és a magyar lakta területeken, illetve tárgyalások vonatkozásában Európa több tagállamában vállaljuk elsősorban.(Vajdaság, Erdély stb.)

 

Minden üzleti, beruházási jogvita esetében kiemelten fontosnak tartjuk a bírósági perek helyett, a modern permegelőző - perhelyettesítő mediatori eljárások népszerűsítését, gazdasági - üzleti mediatori eljárások lefolytatását.

 

Ne várja meg, míg peres ügye miatt Strasbourgba kell beadvánnyal élnie!

 

 

Készítse elő a döntését mielőtt a bírósághoz beadja kereseti kérelmét - a bírósági per nagyon költséges!

 

Ismert gazdasági és fogyasztóvédelmi igazságügyi szolgáltató vesz részt felkéréseink mediátori teljesítésében.

 

 

Kiemelt szolgáltatási területeink döntés előkészítés alatt: - Döntés előkészítés költségszakértői, jogi előkészítő szakvéleményezés. - Műszaki és gazdasági - pénzügyi szakvéleményezés a döntés előkészítés fázisában.

 

- Megvalósíthatósági tanulmányok készítése építési beruházásonál. Kiemelt szolgáltatási területeink átvilágítás, részleges szakmai revízió keretében: - Jogi és kodifikációs átvilágítás. - Műszaki és költségszakértői átvilágítás, kontroll költségvetések összevetése. - Gazdasági - pénzügyi - közigazgatási hatósági átvilágítás, szakvéleményezés. - Projektfinanszírozás költségszakértői - jogi szakvéleményezése, ellenőrzése. - üzleti - gazdasági jogvitarendezés bírósági per előtt és bírósági perek közben (gazdasági kármediáció) Szolgáltatásainkkal rendelkezésre állunk a döntéshozók mellett a lakóközösségek, társasházak, üdülőszövetkezetek közösségeinek számára.

 

 

Mikrovállalkozások, őstermelők döntéseit előkészítjük, előzetesen szakvéleménnyel támogatjuk méltányos kedvezmények alkalmazásával.

 

Lakossági szektorban kedvező árakkal, gyors határidőkkel, helyszíni szemlékkel, bejárásokkal kívánjuk támogatni az építési - beruházási jogviták rendezését szolgáltatásainkkal.

 

A beruházások és döntéshozatal előfeltétele a megbízható költségvetés összeállítása! Mint bizonyára Ön is tudja 2010. január 1-jétől az építőipari beruházások közbeszerzési eljárásainál kötelező elektronikus tervezői és ajánlati költségvetések készítése.

 

Ezt a 196/2009. (IX. 15.) Korm. rendelet - az építési beruházások megvalósításának elősegítése érdekében egyes kormányrendeletek módosításáról- írja elő a következők szerint: 8/B.§ (1) Az ajánlatkérő az 1. számú mellékletben a dokumentáció tartalmaként meghatározott költségvetési kiírást az építésügyért felelős miniszter által működtetett honlapon található - ellenszolgáltatás nélkül használható - elektronikus közbeszerzési költségvetési kiírási program segítségével köteles összeállítani és a beérkezett ajánlatokat a Kbt. 86. §-a alapján megítélni. (2) Az ajánlattevő az ellenszolgáltatásra vonatkozó ajánlatát a dokumentáció részét képező árazatlan költségvetési kiírás tételeinek beárazásával határozza meg. Az ajánlattevőnek az ajánlatát elektronikus úton is be kell nyújtania. (3) Az ajánlattevőnek ajánlata költségvetési kiírásában meg kell jelölnie, hogy a teljesítésben közreműködő alvállalkozók mely munkatételeket fogják kivitelezni.

 

Néhány a műszaki és költségszakértői referenciák közül: - Budapest KFKI Izotóp Kutató Intézet költségszakértői szakvéleményezés - Törökbálint Petárdagyár általi károk költségszakértői véleményezése - Dabas városközpont beruházás átfogó átvilágítása költség - műszaki tartalom vetületben - Lillafüred Hunguest Hotel Rt. Hotel Palota Szálló műemléki költségszakértői szakvéleményezés - Gödöllő TEVA Zrt és települési gyógyszertárak közötti igazságügyi mediatori eljárás eredményes egyezséggel. - Szeged Növényvédő Állomás beruházás átvilágítás - Budapest, Győr, Tatabánya Országos Permegelőző - Perhelyettesítő és Peres Szakértői Iroda eljárásaiban költségszakértői szakvélemények készítése - Budapest III. Csillaghegy, Újliget Lakópark megvalósíthatósági tanulány készítése helyreállításhoz - Kispesti Tűzoltóság Budapest XIX. kerület műszaki - költségszakértői zakvéleényezés - Budapest Rácz Fürdő beruházás átvilágítás - Országos Idegsebészeti Tudományos Intézet tendereztetés szakértői közremüködés

 

 

Szakmai munkánkban szükség és kapacitásunk keretei szerint okleveles könyvvizsgáló - ügyvédi irodák - revizor - vezető gazdasági igazságügyi mediátor - műszaki igazságügyi szakértő - építési költségszakértő kollégákkal veszünk részt a feladatok érdemi tartalmához igazodóan.

 
Üzenetküldés
Megbízását, előzetes konzultáció és szakmai egyeztetésre bejelentkezését itt adhatja meg! Ügyfélszám: 06-706-599-327 munkaidőben! gazdasagi.ugyek@index.hu

E-mail címed:
Szöveg:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!